Back

ⓘ Drejtësi - Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet, Partia Drejtësi e Unitetit, Reforma në Drejtësi, Çamëria kërkon drejtësi, Lidhja për Progres dhe Drejtësi ..
                                               

Partia për Drejtësi, Integrim dhe Unitet

Partia per Drejtesi, Integrim dhe Unitet ose shkurt PDIU eshte nje parti politike ne Shqiperi te cilit eshte qellim primar promovimin e çeshtjeve kombetare te shqiptareve, duke perfshire edhe Kosove, Shqiptaret ne Republiken e Maqedonise, Mali i Zi, Presheves dhe sidomos çame.

                                               

Partia Drejtësi e Unitetit

Partia Drejtesi e Unitetit ose PDU ishte partia e cila mbronte interesat dhe te drejtat e popullsise çame ne Shqiperi e drejtohej nga Shpetim Idrizi, me 17 shkurt 2011 ajo u shkri me partine tjeter simoter PDI dhe kane formuar nje parti te vetme e cila quhet Partia per Drejtesi, Integrim dhe Unitet.

                                               

Reforma në Drejtësi

Reforma ne Drejtesi eshte nje iniciative e Qeverise dhe e Kuvendit se Shqiperise me qellim rritjen e pavaresise se sistemit te drejtesise dhe fuqizimin e sistemit te drejtesise ne drejtim te profesionalizmit dhe efiçiences se magjistrateve gjyqtare e prokurore dhe te luftes kunder korrupsionit. Reforma ne Drejtesi eshte nje reforme e thelle qe prek ne teresi çdo element te sistemit aktual te drejtesise. Reforma ne Drejtesi filloi me ngritjen e Komisionit te Posaçem Parlamentar per Reformen ne Sistemin e Drejtesise prane Kuvendit te Republikes se Shqiperise ne 27 Nentor 2014. Komisioni i Po ...

                                               

Çamëria kërkon drejtësi

Çameria kerkon drejtesi: liber me autor Syrja Rexha dhe Hilmi Saqe, Ahmet Mehmeti. Botuar ne Tirane nga "Arberia", ne vitin 2009. Faqe 319.

                                               

Lidhja për Progres dhe Drejtësi

                                               

Lista e shkurtesave

ARD - A rbeitsgemeinschaft der R undfunkanstalten D eutschlands ABS - A nti B lockier S ystem ASCII - A merican S tandard C ode for I nformation I nterchange AKSH - A rmata K ombetare SH qiptare AOL - A merica O n l ine