Back

ⓘ Sport - Sporti, KF Bilisht Sport, Panorama Sport, gazetë, Tring Sport HD, Lista e viteve në sport, 2005 në sport, Leilia Adzhametova ..
                                               

Sporti

Sporti eshte veprimtari njerezore qellimi i se ciles eshte argetimi dhe zhvillimi apo krahasimi i aftesive psikike dhe fizike. Sporti ne histori na jep te dhena te rendesishme mbi ndryshimet shoqerore te cilat me kalimin e shekujve kane ndikuar mbi konceptimin e sportit ne varesi te kulturave te ndryshme. Sporti si aktivitet qe perfshin aftesite fizike e mendore te njeriut me qellim per ti ushtruar dhe permiresuar vazhdimisht e per ti perdorur me pas ne nje menyre me frytdhenese na jep idene se sporti eshte pothuajse aq antik sa edhe zhvillimi i inteligjences se njeriut. Per njeriun primit ...

                                               

KF Bilisht Sport

                                               

Panorama Sport (gazetë)

"Panorama Sport" eshte botim i "Panorama Group". Aktualisht eshte gazeta sportive me e madhe ne vend. Eshte themeluar me 21 mars te vitit 2004 dhe ka mundur qe jo vetem te fitoje terren ne shtypin e perditshem sportiv, por tanime konsiderohet si gazeta me e shitur dhe me cilesore ne vend. Ne Shqiperi vleresohet si nje nga mediat sportive opozitare. "Panorama Sport" ka nje tirazh mesatar prej 15 mije kopjesh. Kryeredaktor i saj eshte Jetmir Halilaj, ndersa zv.kryeredaktore Jorgis Memo dhe Jeton Stamolla. Kjo gazete ka arritur te fitoje ndjeshem lexuesin sportiv, fale pasqyrimit real te çdo ...

                                               

Tring Sport HD

Tring Sport eshte pjese e platformes digjitale tokesore & satelitore Tring. Ne vitin 2010 linden 4 kanale sportive me pikesynim transmetimin e evenimenteve sportive ne platformen ekzistuese Tring. Prej 2015-es Tring Sport transmeton ne 5 kanale vetem ne kualitetin HD bashkangjitur ketu dhe dy kanalin e gjigandit europian francez Motors TV. Kanalet transmetojne nje game te sporteve te ndryshme te tilla si UEFA Champions League, Primeiera League, Bundesliga Austriake, Jupiler Pro League, SPFL Championship, Raiffeisen Super League, UEFA Europa League, FIA Formula E dhe Albanian Gladiator Cham ...

                                               

Lista e viteve në sport

                                               

2005 në sport

Leilia Adzhametova
                                               

Leilia Adzhametova

Leilia Adzhametova eshte nje atlete Ukrainase para-track e cila konkurroi ne Paralympics Verore te vitit 2016 ne T13 100 metra dhe 400 metra. Ajo fitoi nje medalje te arte ne 100 metra.