Back

ⓘ Administratë publike - Fakulteti i Administrimit Publik dhe Shkencave Politike, UEJL, Kushtrim Krasniqi, Ismet Azizi, Kolegji AAB, Kolegji Pjetër Budi ..
                                               

Fakulteti i Administrimit Publik dhe Shkencave Politike (UEJL)

PROGRAMI STUDIMOR Fakulteti i administrates publike mban nje pozicion unik si nje prej fakulteteve te pare te AP, ne Republiken e Maqedonise dhe ne rajon, qe i eshte dedikuar edukimit te nje gjenerate te re te nepunesve publike ne nivel te larte. Studentet tane gjate tri viteve te studimit do te permiresojne aftesite e tyre komunikuese dhe hulumtuese si dhe do te fitojne eksperience ne menaxhim, analize te politikave, ekonomi dhe metoda kuantitative. Te diplomuarit tane jane te pergatitur per te dhene kontributin e tyre ne hartimin e politikave, menaxhimin e burimeve njerezore ne organizat ...

                                               

Kushtrim Krasniqi

Kushtrim Krasniqi I lindur me 03.07.1977 ne Prishtine. Ai pas mbarimit te gjimnazit" Sami Frasheri”, ka studiuar shkencat politike dhe administrate publike duke diplomuar ne kete drejtim ne vitin 2005. Kushtrimi ka te mbaruar edhe masterin per financa. Ai ka nje ekspertize shumevjeçare, duke sherbyer ne tridhjete vende te ndryshme te punes. Ndersa qe nga viti 2008 ai vazhdon te punoi ne" Raifesisen Bank”. Eshte aktivist Levizjes VETEVENDOSJE.

                                               

Ismet Azizi

Ismet Azizi eshte lindur me 1960 ne Kokaj te Gjilanit. Shkollen fillore e kreu ne vendlindje kurse te mesmen, gjimnazin, ne Gjilan. Ka kryer Fakultetin Shkencave Natyrore, degen e Gjeografise ne Universitetin e Prishtines, kurse studimet posdiplomike per Administrate Publike e Diplomaci ne AAB ne Prishtine.

                                               

Kolegji AAB

Kolegji AAB ne fillim ishte themeluar si nje universiteti i arsimit te larte ne Prishtine, Kosove. Ai u themelua ne vitin 2002 si nje institucion i arsimit te larte ne fushen e komunikit masiv. Ne vitin 2008, Kolegji AAB ishte zgjeruar deri ne tete departamente.Ndersa tani studimet ne AAB zhvillohen ne 13 fusha studimi te shperndara neper fakultete perkatese. Ne kuader te ketyre fakulteteve, veprimtarine e vet e zhvillojne 24 programe ne nivelin bachelor dhe 15 programe ne nivelin e studimeve master.

                                               

Kolegji "Pjetër Budi"

Kolegji "Pjeter Budi" eshte nje institucion i arsimit te larte me seli ne kryeqendren e Kosoves, Prishtine. Kolegji Pjeter Budi eshte themeluar me vitin 2005 me vendim te Bordit Drejtues te Institutit per Studime ne mbledhjen e mbajtur me date 15.04.2005 ne baze te Ligjit mbi Arsimin e Larte. Adresa: Aktash I, Rruga Gazmend Zajmi, nr.33, 10 000 Prishtine, Kosove Tel: +3810 38 234 566 Mob: +383 0 44 163 372

                                               

Uran Ismaili

Uran Ismaili lindi me 19.10.1979, ne Prishtine, shkollen fillore e kreu ne Prishtine ne Sh.F. Ismail Qemali dhe te mesmen ne Sh.M.N. Xhevdet Doda. Banon ne Prishtine, eshte i martuar me Arizona Berdynaj, me te cilen ka edhe dy femije.Omer dhe Uma Ismaili Studimet universitare i ndoqi ne Universitetin Graceland te Shteteve te Bashkuara te Amerikes per psikologji, ndersa studimet Master ne Administrate Publike ne Universitetin e Harvardit.