Back

ⓘ Media - Top Media, MAPO, media, Media-E, tansparente, shqiptare, Iniciali ..
                                               

Top Media

Top Media eshte rrjet mediatik ne Shqiperi i themeluar nga Dritan Hoxha ne fillim me Top Albania Radio dhe me vone me shume media te tiera audiovizive dhe te shkruara si: Junior TV Çufo TV My Music Radio Top Gold Radio Gazeta Shqip SuperSport aksionere DigitAlb Top Albania Radio musicAL Imperial Cinemas Top Channel Bang T-HD VGA Studio Revista Shqip Top NEWS

                                               

MAPO (media)

MAPO eshte emertimi i nje sere botimesh mediatike te zoteruara nga shoqeria "Media MAPO", me pronar z. Henri Çili. Media MAPO zoteron Revisten mujore MAPO, gazeten e perditshme MAPO, revisten femerore Madame MAPO dhe shtepine botuese MAPO.

                                               

Media 6

Media 6 eshte nje rrjet mediatik ne shqiperi. Ne shumicen e rasteve Media 6 njihet si TV Klan. Por ne Media 6 bejne pjese edhe media vizive por edhe ato te shkruara si: TV Klan Revista Elegance Koha Jone Revista Klan Klan Kosova ABC News Radio Klan

                                               

Media-E

Media-E eshte nje website ne internet i cili ka ne permbajtjen e tij shume programe si: 1) Lajme ne Media-E) 2) Kuriozitete 3) Sport 4) Thenie te Mençura 5) Kujdesi per Shendetin do te gjeni gjithcka qe ka te beje me shendetin tuaj) 6)Horoskopi Por nuk mbaron me kaq,Media-E do te krijoje shume rubrika te tjera qe nuk do te jene rubrika te kopjuara por te krijuara vete te cilat do te permbajne secila nje lajm te sajin. Per me shume na gjeni ne:

                                               

Media tansparente

Media Transparente ose MediaTransparency ishte nje projekt la prirje politike te filluar ne vitin 1999 i cili monitoron lidhjet financiare te konservatore analisteve ne themelet e konservatore ne Shtetet e Bashkuara. Bazes se te dhenave e saj gjurmet e mbi 50.000 grante dhene qe nga viti 1985, e cila ne me shume se bilion USD. Ajo ishte e drejtuar nga Cursor, Inc para se te fituar nga Media Çeshtjet per te Amerikes ne 2008. Ata jane te perkushtuar per te ", lajme mendim analiza, dhe te dhenat hetimore ne lidhje me lidhjet ne mes te Filantropite konservative dhe organizatat dhe njerez qe fo ...

                                               

Media shqiptare

Media shqiptare i ka fillimet e saj me 28 nentor 1938, kur u perurua nga udheheqesi shqiptar i asaj kohe, Ahmet Zogu, radioja e pare shqiptare Radio Tirana." Ju flet Tirana ”- ishte sigla e medias se pare shqiptare. Zhvillimi i ardhshem mediatik do te vinte me 29 prill 1960, kur nen regjimin komunist u krijua Televizioni Shqiptar, qe u bashkua me Radio Tiranen dhe se bashku formuan RTSH-RadioTelevizioni Shqiptar. Pas vitit 1992 kur u rrezua regjimi komunist, filluan jeten e tyre nje sere televizionesh te cilat vetem ne shekullin e ri arriten te hedhin rrenje ne tregun mediatik shqiptar. Ne ...

Iniciali
                                               

Iniciali

Iniciali eshte shkronje e zbukuruar e cila perdoret ne fillim te kryerreshtit apo kapitullit. Zbukurimi i librit me iniciale rrjedh para zbulimit te shtypit. Te radhitja, kryesisht perdoren iniciale te veçanta, por edhe shkronja te thjeshta ne madhesi te dy apo tre rrjeshtave. Inicialet mund te jene: iniciale te zbukuruara, iniciale te ilustruara, iniciale me kornize,etj.