Back

ⓘ Informatika me performancë të lartë. Informatika me performance te larte ose perdor superkompjuteret dhe kompjuteret ne grupe per te zgjidhur problemet e avancu ..
Informatika me performancë të lartë
                                     

ⓘ Informatika me performancë të lartë

Informatika me performance te larte ose) perdor superkompjuteret dhe kompjuteret ne grupe per te zgjidhur problemet e avancuara te llogaritjes. Sot, sistemet kompjuterike i afrohen i rajonit "teraflops" jane te llogaritura si kompjutere me performance te larte.

                                     

1. Lidhje te jashtme

  • Top 500 supercomputers Stampa:En
  • Webinar /online Seminar on High Performance Computing Stampa:En
  • HPCwire Stampa:En
  • Rocks Clusters Open-Source High Performance Linux Clusters Stampa:En
  • News Articles & Policy Reports on High-Performance Scientific Computing Stampa:En