Back

ⓘ Ndryshe, gazetë. Ky artikull ne lidhje me Shtypi eshte i cunguar. Mund te ndihmoni Wikipedine duke e permiresuar. ..
                                     

ⓘ Ndryshe (gazetë)

Ky artikull ne lidhje me Shtypi eshte i cunguar. Mund te ndihmoni Wikipedine duke e permiresuar.

                                     
 • Shqipërisë ashtu edhe Dibrën në Maqedoni, apo Dibrën e Madhe, siç njihet ndryshe Kjo gazetë ka luajtur një rol shumë të rëndësishëm për historinë e Dibrës, për
 • artikujve dhe fotografive të botuara në këtë gazetë Stafi editorial i Express është i dedikuar të prodhojë një gazetë të përditshme me shtojca speciale, ashtu
 • shtator 1998 pas një angazhimi të disa të rinjve për një treg me një gazetë ndryshe nga të tjerat. Kosova Sot, 9 qershor 2014.png Kosova Sot, 10 maj 2014
 • Arbërit Zëri i rinisë Zëri i ditës Zëri Zagoria Zëri i Kosovës Zëri i Çamërisë Zani i Ri Zëri i Korçës Zëri i Pelagonisë Zemra thërret Qkakatre Gazetë
 • Ribotuar te kjo gazetë më 24.06.2009, fq 16 - 17. Marrëdhëniet shqiptaro - greke në analet e diplomacisë Mihal Gjergji, gazeta Ndryshe Tiranë 01.08.2009
 • tij politik që po shkrihej nga qejfi. Ky kundërshtari në fjalë kishë në gazetë pikërisht atë ditë jo vetëm qi ti numëronte një për një të mynxyrat qi kishin
 • Desiree Lubovska 21 qershor 1893 - 1974 e njohur ndryshe dhe si Desiree Lubowska, ishte emri profesional i kërcimtares amerikane Winniefred Foote. Winniefred
 • Si funksionoi Shqipëria natyrore gjat Luftës së Dytë Botrore. Nacional, gazetë javore, letrare dhe kulturore, e përditshme online Nr. 406, 17 - 24 mars 2019
 • Piratët Kid arritën në Botën e Re në një ishull me shi. Kur Kid lexon në gazetë për Ox Bell, ai pyet se çka është Ox Bell, Killer i a shpjegon atij. Pas
 • ai emërohet kryeredaktor i gazetës së shkollës Studenti i Bujqësisë gazetë ku trajtoheshin kryesisht problematika ideopolitike dhe shkencore të rinisë
 • Ali Prishtina ose me pseudonimin Turabi Ali Abaz Skëndi, i quajtur ndryshe baba Ali Tomori, u lind më 1893 në fshatin Shalës në Tepelenë. Ishte i
 • nga figurat më kryesore, së bashku me Sengoku, Shiki dhe Edward Newgate, ndryshe i njohur si Mjekërrbardhi gjatë kohës kur Mbreti i Piratëve ishte gjallë