Back

ⓘ Monumenti i Mitrush Kutelit ndodhet ne qytetin e Pogradecit dhe eshte i larte 3m e 60 cm. Skulptori i Popullit, Muntaz Dhrami eshte realizuesi i ketij monumenti ..
                                     

ⓘ Monumenti i Mitrush Kutelit

Monumenti i Mitrush Kutelit ndodhet ne qytetin e Pogradecit dhe eshte i larte 3m e 60 cm. Skulptori i Popullit, Muntaz Dhrami eshte realizuesi i ketij monumenti. Derdhja ne bronz eshte bere nga Ramazan Karaj. Ceremonia e inaugurimit u zhvillua me 27 prill 2010.

                                     
  • Terezës, etj. Monumenti i Ali Pashë Tepelenës. Monumenti i Lasgush Poradecit. Monumenti i Mitrush Kutelit 1967 Ekspozitë me vizatime në Universitetin e