Back

ⓘ Shqiptarët në kërkim të një fati të ri. Shqiptaret ne kerkim te nje fati te ri Sprove, me Autor Ismail Kadare. Shtepia botuese Onufri, viti i botimit 2005. Faqe ..
                                     

ⓘ Shqiptarët në kërkim të një fati të ri

"Shqiptaret ne kerkim te nje fati te ri" Sprove, me Autor Ismail Kadare. Shtepia botuese "Onufri", viti i botimit 2005. Faqet e librit 56. ISBN 99943-32-42-7

                                     
  • mori detin për në Brazil në vitin 1874 në kërkim të një jete të re si dhe me mendimin të gjente të paktën atje varrin e saj. Me ndihmën e një letre - porosi
  • Tetor 2018 Gjurmë shqiptare: Në kërkim të flakës së shenjtë - 13 Tetor 2018 Gjurmë shqiptare: Si po zhduken shqiptarët e Tivarit? - 6 Tetor 2018 Gjurmë
  • në Smyrna, dhe ndërtoi një flotë në atë ngarkuar zotërimet e tyre me vlerë: atëherë ata lundruan në kërkim të një toke që prokurojnë ato mjete për të
  • gotitje fati pasi ishte ideja e një shoqes të saj për të marrë pjesë. Më pas ajo realizoi dy spote për TEG, Diҫka e madhe po vjen dhe Jemi ne, të dyja të prodhuara