Back

ⓘ Balada intime. Baladat intime poezi me Autor Dhori Qiriazi. Shtepia botuese Dudaj, viti i botimit 2001. Faqet e librit 120. Ne kerkimet e veta krijuese Dhori Qi ..
                                     

ⓘ Balada intime

"Baladat intime" poezi me Autor Dhori Qiriazi. Shtepia botuese "Dudaj", viti i botimit 2001. Faqet e librit 120.

Ne kerkimet e veta krijuese Dhori Qiriazi nuk disponon vrapin e galopit befasues ne te pushtuarit dhe ne te pervetesuarit e shtresave dhe hapesirave te reja shprehese. Megjithate ai arrin te jete gjithnje i sinqerte ne kerkimet e veta.

                                     
  • vatrës Vdiq në Tiranë më 2 tetor 2009. Kur zemra rreh së pari 1958 Balada intime 1963 Poema e ushtarit 1968 Pishat me kristale 1971 Poezia shqipe
  • Ëndërroj për një ditë dhe Vdekje e hijshme, kjo e fundit dramë me temë nga balada Hasan Aga dhe Çika Potureshë. Mexhid Mehmeti, Kopertinën e punoi Ismet