Back

ⓘ Fonetika historike e gjuhës shqipe, Kolec Topalli. Fonetika historike e gjuhes shqipe me Autor Kolec Topalli, Akademia e Shkencave e Shqiperise, Instituti i Gju ..
                                     

ⓘ Fonetika historike e gjuhës shqipe (Kolec Topalli)

"Fonetika historike e gjuhes shqipe" me Autor Kolec Topalli, Akademia e Shkencave e Shqiperise, Instituti i Gjuhesise dhe Letersise. Shtepia botuese "Dituria", viti i botimit 2007. Faqet e librit 712. ISBN 99943-46-08-3