Back

ⓘ The Yellow Kid apo Mickey Dugan ishte i pari strip modern, qe 1895 ne gazeten New York World se pari here u botua. Ai u krijua dhe vizatua nga Richard F. Outcau ..
The Yellow Kid
                                     

ⓘ The Yellow Kid

The Yellow Kid apo Mickey Dugan ishte i pari strip modern, qe 1895 ne gazeten New York World se pari here u botua. Ai u krijua dhe vizatua nga Richard F. Outcault.

                                     
  • është lista e stripave, rënditur sipas botuesit. Batman Superman 300 Sin City Avengers Fantastic Four Punisher Spider - Man Wolverine X - Men The Yellow Kid
  • sipas Novelës grafike. Spider - Man X - Men Superman Fantastic Four Batman The Yellow Kid Sin City Wolverine Rogue Njeriu Merimangë Xavier Iron Man Makineria
  • 1954 I m Cold, 1954 Sign of the Pagan, 1954 Destry, 1954 Champ Butler Sings, 1954 Convict Concerto, 1954 The Yellow Mountain, 1954 Bengal Brigade
  • Cigane 1954 Arrow Në Dust 1954 Binarët Into Laramie 1954 Tomahok Yellow 1954 Princesha e Nilit 1954 Part Uncredited Bit Desperado 1954 Në
  • fillimet e të XX. Konsiderohet zakonisht si tregimi i parë me figura ai i The Yellow Kid i Richard Felton Outcault, i shfaqur në 1896 në të përditshmen New York