Back

ⓘ Arti, kthjellim. Artet emision - eshte emision i RTK Arti i te shkruarit - Arti mesjetar ne Shqiperi - Arti - eshte artikull ne lidhje me artet ne pergjithesi A ..
                                               

Tigri (kthjellim)

Tigri Tasmanian Thylacinus cynocephalus, nje marsupial i zhdukur australian i palidhur me tigrat e vertete Mola tiger, familja Arctiidae Flutura tiger, nje insekt Tigri dhembe-shpate ose smilodon, nje gjini e zhdukur e machairodont felida

                                     

ⓘ Arti (kthjellim)

 • Artet emision - eshte emision i RTK
 • Arti i te shkruarit -
 • Arti mesjetar ne Shqiperi -
 • Arti - eshte artikull ne lidhje me artet ne pergjithesi
 • Arti i kardiokirurgjise - liber
 • Arti ne parahistori -
 • Arti ne Kishen Ortodokse te Shqiperise -

Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Arti. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ridrejtoje direkt te faqja e duhur.

                                     
 • Brad Pitt Kjo faqe bën kthjellimin e titujve që kanë për bazë Tigri kthjellim Nëse një lidhje e brendshme ju solli këtu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen
 • qendra e transportit, biznesit, dhe industrisë, si dhe vendi i një komuniteti arti të njohur ndërkombëtarisht. Pjesa tjetër e shtetit përbëhet nga pyje të dendura
 • i shquar David Selenica dhe bashkëpunëtorët e tij Kostandini dhe Kristo. Arti i Davidit dallon për natyrën e tij realiste, siç tregon edhe portreti i dhuruesit
 • të cilave u dhanë 117 dhe mblodhën rreth 100 mijë spektatorë. Në galeri arti u organizuan 109 ekspozita. Më 2006, 14 kinematë e vendit mblodhën 56.791
 • Ky Artikull flet për Rumaninë. Fjala Rumania ka më shumë kuptime, për kuptimet tjera të fjalës shihe: Rumania kthjellim