Back

ⓘ Työlki ellää eshte kenge nga Kuunkuiskaajat, nje grup nga Finlanda. Kjo kenge do jete nje nder kenget e gjysem-finaleve qe do te riprezantoje Finlanden ne Festi ..
Työlki ellää
                                     

ⓘ Työlki ellää

Työlki ellää eshte kenge nga Kuunkuiskaajat, nje grup nga Finlanda. Kjo kenge do jete nje nder kenget e gjysem-finaleve qe do te riprezantoje Finlanden ne Festivalin Evropian te kenges 2010 ne Oslo. Kenga eshte e shkruar dhe kompozituar nga Timo Kiiskien. Kjo kenge ishte fituesja e perzgjedhjeve te Finlandes per Eurovizion e organizatur nga televizioni Finlandez.

                                     
  • riprezantojë Finlandën në Festivalin Evropian të Këngës 2010 në Oslo me këngën Työlki ellää e përkthyer si Ti jeton duke punuar Ky grup mori fatmirësisht 42
  • Malcolm Lincoln & Manpower 4 12 Mars, 2010 Sirenë Angleze Finlanda Työlki ellää Kuunkuiskaajat 30 Janar, 2010 Ti mund të jetosh duke punuar Finlandeze