Back

ⓘ Sofo Nizharadze apo Sopho Nizharadze u lind me 6 Shkurt, 1986 ne Tbilisin e Gjeorgjise Sovietike. Sofia vjen nga Gjeorgjia dhe eshte kengetare a ktive nga vitet ..
Sofo Nizharadze
                                     

ⓘ Sofo Nizharadze

Sofo Nizharadze apo Sopho Nizharadze u lind me 6 Shkurt, 1986 ne Tbilisin e Gjeorgjise Sovietike. Sofia vjen nga Gjeorgjia dhe eshte kengetare a ktive nga vitetet 2005-. Perveq si kengetare Sofia i shkruan vete kenget e veta, por edhe si profesion dhe hobi Sofia e ka aktrimin.

                                     

1. Festivali Evropian i Kenges 2010

Sofia do riprezantoje Gjeorgjine ne Festivalin Evropian te Kenges 2010 i cili do te mbahet ne Oslo te Norvegjise.Sofia u caktu nga Televizioni Kaukaz/Gjeorgjian me 17 janar, 2010, ndersa kenga e saj do jete e publikuar ne Shkurt.

                                     

2. Albumet

  • "Every Moment" Çdo çast
  • "My Dream" Enderra ime
  • "Over and Over rmx" Prap se Prap, Remix
  • "Where Are You." Ku je.
  • "Im Running Away" Un po vazhdoj
  • "Over and Over" Prap se Prap
  • "Leave Me Alone" Me ler te qete
  • "Leave Me Alone rmx" Me ler te qete, Remix
                                     
  • këngë nga Sofo Nizharadze e shkruar dhe kompozuar nga Hanne Sorvaag, Harry Sommerdahl dhe Chistian Leuzzi. Shine do riprezantohet nga Sofo dhe do riprezantojë