Back

ⓘ Gafur Shameti u lind ne Kallarat te Vlores. Eshte diplomuar ne U.T. dega Gjeologji-Miniera. Ka qene deputet i kuvendit popullor pas viteve ’90. Eshte autor i nj ..
                                               

Antologji e poetëve të Vlorës

Antologji e poeteve te Vlores liber me autor Gafur Shameti dhe Artan Alushi. Botuar ne Vlore nga "Triptik", ne vitin 2004. V.1, me 194 faqe. ISBN 99927-854-7-0 Shenim: Libri ne shqip dhe italisht ne kurriz te njera tjetres.

                                     

ⓘ Gafur Shameti

Gafur Shameti u lind ne Kallarat te Vlores. Eshte diplomuar ne U.T. dega Gjeologji-Miniera. Ka qene deputet i kuvendit popullor pas viteve ’90. Eshte autor i njohur i humorit. Ka bashkepunuar pothuaj me te gjitha estradat profesioniste te Shqiperise, kryesisht me ate te Vlores. Eshte autor i dhjetera komedive dhe i shume çmimeve kombetare. Per rreth dy vjet botoi dhe drejtoi te paren dhe te vetmen gazete letrare te qytetit te Vlores:" Drita e Vlores”. Ishte drejtuesi i pare i gazetes" Kallarati”. Eshte shpallur" Qytetar nderi i Laberise”.