Back

ⓘ Çapaçuli - Tregime dhe skica humoristike per femije me Autor Dionis Bubani. Shtepia botuese OMSCA, viti botimit 2000. Kopertina dhe ilustrimet nga Dhimiter Ligo ..
                                     

ⓘ Çapaçuli

"Çapaçuli - Tregime dhe skica humoristike per femije" me Autor Dionis Bubani. Shtepia botuese OMSCA, viti botimit 2000. Kopertina dhe ilustrimet nga Dhimiter Ligori, faqe 120.

                                     

1. Shih edhe

  • Nr. 3: Aventurat e Çapaçulit ne Afrike
  • Nr. 5: Aventurat e Çapaçulit ne Amerike
  • Nr. 4: Aventurat e Çapaçulit ne Azi
  • Nr. 2: Aventurat e Çapaçulit
  • Nr. 6: Aventurat e Çapaçulit nga Australia ne Polin e Jugut
                                     
  • botimit 2002. Kopertina dhe ilustrimet Dhimitër Ligori, faqe 104. Nr. 1 : Çapaçuli Nr. 2 : Aventurat e Çapaçulit Nr. 4 : Aventurat e Çapaçulit në Azi Nr.
  • botimit 2003. Kopertina dhe ilustrimet Dhimitër Ligori, faqe 98. Nr. 1 : Çapaçuli Nr. 2 : Aventurat e Çapaçulit Nr. 3 : Aventurat e Çapaçulit në Afrikë Nr