Back

ⓘ Unë e di, po ti?. Une e di po ti? eshte emirson per femije i prodhuar dhe emituar nga Radio Televizioni Publik i Kosoves RTK. Autore e emisioni javore Une e di ..
                                     

ⓘ Unë e di, po ti?

Une e di po ti? eshte emirson per femije i prodhuar dhe emituar nga Radio Televizioni Publik i Kosoves "RTK".

Autore e emisioni javore Une e di po ti? eshte Blerta Berisha dhe transmetohet dy here ne jave. Emisioni realizohet me ndihmen e femijeve te cilet percillen ne vizitat e tyre nder profesione te ndrshme te punes. Zakonisht me pamje te percjelluara me ze, femijet informohen me procese te ndryshme ne punishtet e profesioneve. Emisioni zgjate 30 minuta.

                                     
  • Blerta Berisha është autore e emisionit për fëmijë Unë e di po ti të prodhuar dhe emituar në RTK. Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi
  • e hidh e mos e shkel sepse rrëshket Vall është e dashuruar Un fola pak ndaj si ta di Nëse është e vetmuar Nga një dua atë ta bëj unë dy Vall është e dashuruar
  • Unë Dua 5. Fiesta 6. Dua 7. Illuzion 8. Shuj, Shuj 9. Drejt Ardhmërise 10. Ti dhe qaki Im 11.Sonte nuk je Ti 12.Hey Hey Hey 13.Ndryshme 14.Pop E Di Feat
  • ai i parëndësishëm lojë e kotë 15. Ata vërtetë bëjnë kurtha. 16. Po edhe Unë përgatis dështimin e kurtheve të tyre 17. E ti jobesimtarët jepju afat
  • uomini 1996 Po vijnë njerëzit Le origini di Adriano 1997 Rrënjët e Adrianos Mina Celentano 1998 Io non so parlar d amore 1999 Unë nuk di të flas
  • sikur të qëndroje këtu me mua? E di se kjo pyetje të zemëron dhe se ti nuk do të flasësh më për këtë gjë, por gjithashtu unë ndihem aq i pavlerë para teje
  • ajo ka në brendësi të vet gjithmonë trishtimin, por kur e di këtë, varet tërësisht nga ti nëse je apo jo i aftë për të dalë nga ky trishtim dhe për
  • 1997 Luciano Pavarotti - Ti adoro 2003 Mendoj që një jetë për muzikën është një jetë e kaluar mirë dhe dhe kjo është ajo që unë i jam përkushtuar.  Tre
  • e vërtetë. Ta kisha thënë unë atë, ti do ta dije. Ti e di ç ka ka në mua, e unë nuk di çka ka në Ty. Ti je më i dijshmi i të fshehtave 5: 117. Unë nuk