Back

ⓘ Addis Ababa. Panoramic Views of Addis Ababa Skyline and Places Addis Ababa on Wikivoyage Addis Ababa Photo Gallery Photo Gallery of Addis Ababa Photos of Addis ..
Addis Ababa
                                     

ⓘ Addis Ababa

 • Panoramic Views of Addis Ababa Skyline and Places
 • Addis Ababa on Wikivoyage
 • Addis Ababa Photo Gallery
 • Photo Gallery of Addis Ababa
 • Photos of Addis Ababa
                                     
 • Phenotypic and reproductive characteristics of lions Panthera leo at Addis Ababa Zoo Biodiversity & Conservation. 12 8 1629 1639. Marrë më 2018 - 05 - 13
 • Organizatës së Unitetit Afrikan OAU i themeluar më 25 maj 1963 në Addis Ababa me 32 qeveritë nënshkruese. Vendimet më të rëndësishme të AU bëhen nga
 • Khartoum Eritrea kryeqyteti është Asmara Etiopia kryeqyteti është Addis Ababa Tunizi kryeqyteti është Tunis Sahara Oksidentale Maroku kryeqyteti
 • shumta mediatike lokale dhe kombëtare. Pasi u transferua nga Harar në Addis Ababa me prindërit e saj, Betelhem u punësua si një zhvilluese e qeverisë në
 • dhe është bashkëthemeluese e Black in AI Abebe lindi dhe u rrit në Addis Ababa Etiopi Ajo u arsimua në Kurrikulën Kombëtare Etiopiane në Shkollën
 • e genetve abisiniane u regjistruan për shitje në tregjet në tregun e Addis Ababa nuk dihet nëse ka akoma një treg për lëkurat e këtij lloji Në përgjithësi
 • e Perandorit Etiopian Haile Selassie dhe në 1956 ajo u transferua në Addis Ababa me djalin e saj Richard me ftesë të Haile Selassie. Ajo më pas themeloi
 • e Teklehaiymanot të Addis Abeba, Etiopi, ku ka ndjekur shkollën fillore afrikane Andinet dhe ka ndjekur shkollën e mesme në Addis Ketema. Jemodishi ishte