Back

ⓘ Jeton Mikullovci eshte karikaturist dhe ilustrator shqiptar nga Kosova i cili punon per te perditshmen Koha Ditore qe prej daljes se numrit te pare te kesaj gaz ..
Jeton Mikullovci
                                     

ⓘ Jeton Mikullovci

Jeton Mikullovci eshte karikaturist dhe ilustrator shqiptar nga Kosova i cili punon per te perditshmen Koha Ditore qe prej daljes se numrit te pare te kesaj gazete. Karikaturat e Jemit paraqesin ngjarjet politike dhe ndodhite e perditshmerise kosovare. Tani karikaturat e tij perpos ne gazeten "Koha Ditore" mund te shihen edhe ne portalin Koha. Jemi gjithashtu ka me qindra ilustrime te botuara per femije.

                                     
  • së Rilindjës 1990 si : Murat Ahmeti, Visar Ulaj, Valdet Gashi, Jeton mikullovci Shpend Kada, Binjamin Haxha, Enis Hasani, Luljeta Goranci, Qazim Tmava
  • thmija Naser Rafuna Xhek Setra Gresa Pallaska Rabije Demollari Adem Mikullovci Beqiri Irena Cahani Argjenda Setra Leze Qena Nana Njerkë Dardan
  • Adem Nikollovci Rol Kryesor Emra Com Katundar e Sheherli - 7 pjese A. Mikullovci Rol Kryesor Zico Company - Kosova Telekino Interviste Radio Televizioni
  • Berisha, Fatmir Spahiu, Xhevat Qena, Nëntor Fetiu, Dibran Tahiri, Adem Mikullovci Luan Jaha, Lirak Çelaj Autorë: Beqir Musliu Regjisorë: Fetah Mehmeti
  • .. Xhevati është aktor me shpirt poetik, i lindur si i tille... Adem Mikullovci Xhevat Qena është aktor shumë i veçantë. Ka diçka te posaçme ne artikulimin