Back

ⓘ FarmVille eshte nje loje on-line falas, e krijuar nga Zynga dhe mund te luhet ne Facebook. Eshte loja me e perhapur ne Facebook. Kjo loje simulon jeten e nje bu ..
                                     

ⓘ Farmville

FarmVille eshte nje loje on-line falas, e krijuar nga Zynga dhe mund te luhet ne Facebook. Eshte loja me e perhapur ne Facebook.

Kjo loje simulon jeten e nje bujku, duke i lejuar lojtarit te mbjelle, te rrise dhe te mbledhe bime dhe peme virtuale edhe te mbaje kafshe shtepiake.

                                     

1. Loja

Blerja

Blerja mund te behet me leket qe fitohen gjate lojes. Keto leke fitohen duke shitur prodhimet ose duke i marre me karte krediti pra me leke te verteta. Disa objekte si dekorimet mund te blihen me Farm Cash. Keto te fundit mund te fitohen duke ngjitur ne livel ose duke i blere me karte krediti.

                                     
  • u diplomua nga Kolegji Mars Hill dhe Kolegji Shtetëror i Mësuesve të Farmville Universiteti aktual i Longwood dhe fillimisht ka punuar si mësuese e