Back

ⓘ Lista e brumërave. Petulla me kos Makarona dore me salce ose kime Pastiço me djathe Ngaster me miell misri e kungull te njome Manti Kosove Pete tigani me spinaq ..
                                     

ⓘ Lista e brumërave

 • Petulla me kos
 • Makarona dore me salce ose kime
 • Pastiço me djathe
 • Ngaster me miell misri e kungull te njome
 • Manti Kosove
 • Pete tigani me spinaq
 • Makarona me gjalpe
 • Byrek me domate dhe salmon
 • Makarona me peshk ton
 • Byrek me peta te ziera llazanja
 • Petulla te mbushura
 • Fli me miell misri
 • Pastiço me kime
 • Dhallanik me miell misri
 • Fergese me miell misri
 • Petulla me maja
 • Lakror me hithra
 • Memelige misri
 • Oshmare korçe
 • Petanik ose palanik me miell misri
 • Byrek me presh e qumesht
 • Makarona me salce
 • Lakror me miell misri
 • Pergatitje e trahanase se gatshme
 • Petka te mbushura me mish
 • Byrek me spinaq
 • Pete tigani me kime
 • Lakror misri pispili me presh e djathe
 • Makarona dore
 • Petulla me mish derri
 • Petulla te mbushura me laker
 • Trahana me leng mishi
 • Polenta me pak mish
 • Pite shtepie
 • Trahana me domate
 • Rosnica
 • Pispili me lakra
 • Pilaf me gjalpe
 • Trahana me kos
 • Pilaf me fasule
 • Trahana me qumesht e gjalpe
 • Qofte me miell misri e presh
                                     
 • Lakër e bardhë e zier Lakër turshi Lakër turshi e grirë Limonatë shtëpie Lista e brumërave Lista e gjellëve Lista e nënprodukteve të qumështit Lista e perimeve