Back

ⓘ Festivali Evropian i Këngës për Fëmijë 2003. Festivali Evropian I Kenges Per Femije 2003 u mbajte ne Kopenhagen te Danimarkes me 15 nentore.Ky Ishte Edicioni I ..
Festivali Evropian i Këngës për Fëmijë 2003
                                     

ⓘ Festivali Evropian i Këngës për Fëmijë 2003

Festivali Evropian I Kenges Per Femije 2003 u mbajte ne Kopenhagen te Danimarkes me 15 nentore.Ky Ishte Edicioni I Pare i Festivalit Evropian Te Kenges per Femije. Fituesi i Pare ishte Koracia me Kengetarin Dino Jelusic dhe Kenga Ti si Moja Prva Ljubav ".

                                     
  • Festivali i këngës për fëmijë sivjet do të mbahet ne Kiev te Ukrainës. Ketë vit do të ketë 13 hyrje. Shteti i parë që zgjodhi këngën ishte Rusia. Me 30
  • Festivali Evropian i Këngës për herë të parë u mbajtë në kryeqytetin e Danimarkës, Kopenhagen, fitues për herë të parë ishte Kroacia me Dino, Kënga Quhej
  • Festivali Evropian i Këngës 2020 duhej të ishte edicioni i 65 - të i Festivalit Evropian të Këngës Festivali ishte planifikuar të zhvillohej në Holandë
  • Për fëmijët shiko Festivali Evropian i Këngës Për Fëmijë 2009 Festivali Evropian i Këngës 2009 ose Eurovizioni 2009 ishte edicioni i 54 - të me radhë dhe
  • nga Zagrebi i Koracisë. Kariera e Dino - s filloi nga viti 2003 ku ai Fitioi Për Herë të Parë Në History Festivalin Evropian Të Këngës Për Fëmijë 2003
  • Eurovizioni 2010 apo Festivali Evropian i këngës 2010 Ang : Eurovision Song Contest 2010, Fre : Concours Eurovision de la chanson 2010, Nor : Europeiske
  • Festivali Evropian i Këngës 2021 është vendosur të jetë edicioni i 65 - të i Festivalit Evropian të Këngës Konkursi do të mbahet në Roterdam, Holandë, pas