Back

ⓘ Dora e ngrohtë. Dora e ngrohte eshte nje film dramatik i prodhuar ne Shqiperi ne vitin 1983. Me regji te Kujtim Çashkut dhe skenar te Neshat Tozaj, eshte prodhu ..
Dora e ngrohtë
                                     

ⓘ Dora e ngrohtë

Dora e ngrohte eshte nje film dramatik i prodhuar ne Shqiperi ne vitin 1983. Me regji te Kujtim Çashkut dhe skenar te Neshat Tozaj, eshte prodhuar nga Kinostudio Shqiperia e re, Muzika: Hajg Zaharjan.

Djaloshi Besim nuk gjen ngrohtesi nga njerku i tij Ahmeti. Ai braktis shkollen dhe ben gabime te renda. Por eshte pikerisht dora e ngrohte e shokeve te klases dhe te gjithe shoqerise qe e kthejne Besimin ne jete.

                                     

1. Aktoret

 • Bujar Lako - Spahiu Motoçiklisti
 • Ilirian Lluri - Elami
 • Aleksander Prosi - Prof. Mirushi
 • Viktor Çaro - Azemi
 • Myzafer Zifla - Ziguri
 • Sheri Mita - Babai i Besimit
 • Vangjush Furxhi - Thanasi
 • Margarita Xhepa - Mamaja e Besimit
 • Reshat Arbana - Ahmeti
 • Mirush Kabashi - Brahushi Piktori
 • Merita Dabulla - Bukuria
 • Artur Gorishti - Besimi
 • Vitore Nino - Plaka
 • Dhurata Kasmi
 • Adem Gjyzeli - Xhezo

Lidhja e filmit

Ky artikull ne lidhje me Filmi eshte i cunguar. Mund te ndihmoni Wikipedine duke e permiresuar.