Back

ⓘ Turk ose ne shumes turq mund te referohet tek: Diçka e, nga, ose ne lidhje me vendin e Turqise Turqit jane popull me origjine nga Turqia dhe qe jetojne ne vende ..
                                     

ⓘ Turk

Turk ose ne shumes turq mund te referohet tek:

 • Diçka e, nga, ose ne lidhje me vendin e Turqise
 • Turqit jane popull me origjine nga Turqia dhe qe jetojne ne vende te ndryshme te botes
 • Gjuha turke

Kjo faqe ben kthjellimin e titujve qe kane per baze Turk. Nese nje lidhje e brendshme ju solli ketu, ju lutemi, ndryshojeni lidhjen ne fjale qe te ridrejtoje direkt te faqja e duhur.

                                     
 • sundimit turk në Shqipëri : skicë historike me autorë Eqrem Vlora, Marie Amelie von Godin dhe Afrim Koçi në shqip Ndihmesë për historinë e sundimit turk në
 • diasporën turke, ashtu si edhe në Çipron Veriore dhe disa vende ballkanike. Çaji turk është çaj i zi i cili konsumohet pa qumësht, prodhohet në bregdetin e Detit
 • dhe muzikanti armen Edgar Manas, ky himn ka temë dashurinë ndaj atdheut turk lirinë dhe besimin, si dhe lavdërimin për virtytet e shpresës, përkushtimit
 • Cohen, aktor dhe komedian anglez 1 janar - Kucuk Emrah, këngëtar turk dhe aktor turk Datat e personave më poshtë nuk janë të shënuara në artikujt mbi
 • Javës së Jazz - it Turk I organizuar në përkrahje të Ambasadës së Turqisë në Kosovë. Kjo festë është krijuar në vitin 2012 në qytetin së Prishtinës dhe në
 • 2 2. Zeki Rıza Sporel është konsiderohet si ylli i parë i madh i futbollit turk ndërsa shënoi dy golat e parë kundër Rumanisë. Turqia luajti ndeshjen e saj
 • fituar shumë cmime në Turqi dhe Europë. Në shtetin turk maNga ka fituar Best Turkish Act ose Akti turk më i mirë në vitin 2009. Ndërsa nëpër Europë maNga
 • Populli turk turqisht: Türk ulusu ose Tyrqit turqisht: Türkler të njohur edhe si Turqit e Anadollit  turqisht: Anadolu Türkleri janë një grupe
 • Berat - shek.XV : historia në Defterin Turk libër me autor Asllan Sulo dhe redaktor Çlirim Mukli. Botuar në Tiranë nga Ora në vitin 2005. Faqet e librit
 • presidencën dhe rendi kushtetues u rivendos, duke hequr pretekstin për pushtimin turk Por pas negociatave të paqes në Gjenevë, qeveria turke përforcoi urën e
 • Sulltani arabisht nga fjala, fuqi, autoritet është një titull turk me kuptime te ndryshme historike. Shumë e përfolur mbetet se kush e ka përdorur për