Back

ⓘ Peaches, aktore pornografike. Peaches eshte nje aktore pornografike hungareze. Ajo hyri ne industrine e pornos ne vitin 2003 dhe qe atehere ka luajtur ne mbi 40 ..
Peaches (aktore pornografike)
                                     

ⓘ Peaches (aktore pornografike)

Peaches eshte nje aktore pornografike hungareze.

Ajo hyri ne industrine e pornos ne vitin 2003 dhe qe atehere ka luajtur ne mbi 40 filma. Ajo performon vetem vajze-me-vajze dhe solo seks ne skenat e saja. ne vitin 2008 kompania pornografike Viv Thomas B.V. leshoi nje eeb-faqe Lesbians-At-Home.com, faqe e cila permbante video pornografike te Peaches dhe te dashures se saj Gina B. Megjithate, faqja tani me nuk ekziston. Me sa duket marredheniet kane qnee te vena ne skene. (Viv Thomas B.V. kishte zbuluar se te dy modelet gjate kohes se Lesbians At Home kane pasur dashnore.

                                     

1. Çmimet

  • 2009 AVN Award e nominuar - Femra me e mire e huaj e vitit.
  • 2009 AVN Award e nominuar - Skena me e mire e solo-seksit - Sticky Fingers
  • 2009 AVN Award e nominuar - Seks skena me e mire vetem me femra - Inside Peaches