Back

ⓘ Diffusion Records eshte kompani e pavarur distributive muzikore, e themeluar nga Andrew Sega ne vitin 2001. Fillimisht e hapur per lansimin e albumit te pare te ..
Diffusion Records
                                     

ⓘ Diffusion Records

Diffusion Records eshte kompani e pavarur distributive muzikore, e themeluar nga Andrew Sega ne vitin 2001. Fillimisht e hapur per lansimin e albumit te pare te The Alpha Conspiracy, Cipher, Diffusion Records u shnderrua ne kompani te mirefillte muzikore, duke lansuar albume te artisteve si Iris, CTRL, dhe Low Technicians.

                                     

1. Lansimet

 • 2001 - The Alpha Conspiracy vs Low Technicians - Forward Rewinding
 • 2003 - Iris - Awakening Limited
 • 2002 - Low Technicians - "Remembrance"
 • 2009 - Low Technicians - Riga
 • 2001 - The Alpha Conspiracy - Cipher
 • 2003 - Iris - Awakening
 • 2006 - CTRL - Loaded Weapons And Darkened Days
 • 2009 - CTRL - "Lost In Static"
 • 2002 - Iris - "Unknown"
 • 2008 - Iris - Hydra
 • 2005 - Kilowatts and Vanek - Rawq
 • 2004 - The Alpha Conspiracy - Aura
 • 2004 - CTRL - Lose The Image
 • 2005 - Iris - Wrath
 • 2010 - Iris - Blacklight
                                     
 • anëtar i Stromkern, si dhe ka kompaninë e tij distributive të quajtur Diffusion Records Sega gjithashtu është themeluesi i projektit The Alpha Conspiracy
 • Electropop, electronica, electronic rock Label A Different Drum, Diffusion Records Infacted Recordings Vite aktiv 1993 - prezent Anëtarët Reagan Jones