Back

ⓘ Grupi i BE-së Unioni për Evropën e Kombeve. Ne grupin parlamentare te periudhes se 6-te Parlamentit te BE-se, Unioni per Evropen e Kombeve jane 44 anetare. Udhe ..
                                     

ⓘ Grupi i BE-së Unioni për Evropën e Kombeve

Ne grupin parlamentare te periudhes se 6-te Parlamentit te BE-se, Unioni per Evropen e Kombeve jane 44 anetare. Udheheqesi i tyre dhe njeherit bashke udheheqes jane Cristiana Muscardini dhe Brian Crowley.

                                     
  • shpalli synim për ndalimin e përdorimit të energjisë nukleare për prodhimin e energjisë. Gjermania po punon që të arrijë përkushtimin e BE - së për të identifikuar
  • Akademia Amerikane e Pediatrisë, Unioni i Lirive Civile Amerikane dhe Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve përpiqen të rrisin vetëdijen e publikut mbi funksionet