Back

ⓘ Miqësia parlamentare Kosovë-Francë. Miqesia parlamentare Kosove-France eshte nje nisme me te cilen kuvendari i Kuvendi te Kosoves, Sabri Hamiti me 3 mars 2009, ..
                                     

ⓘ Miqësia parlamentare Kosovë-Francë

Miqesia parlamentare Kosove-France eshte nje nisme me te cilen kuvendari i Kuvendi te Kosoves, Sabri Hamiti me 3 mars 2009, ka dale para ambasadores se Frances, Delphine Borione per zyrtarizimin e miqesise se Kuvendi te Kosoves me Asamblene Kombetare te Frances.

Sipas kesaj nisme duhet te formohej nje grup parlamentaresh nga Kosova dhe Franca te cilet do te perkujdesej per thellimin e miqesise institucionale ne mes te dy shteteve, rreth zhvillimit te politikes, kultures, shoqerise dhe segmente tjera te jetes.

                                     
  • Pavarësisë së Kosovës Zgjedhjet elektorale parlamentare në Kosovë shk. ZEPK Miqësia parlamentare Kosovë - Francë Kryeministria PDF Mungon ose është