Back

ⓘ Lista Fshatra në Greqi. Kravari Preveza Kanallaqi Koronopulli Kartereza Kurtezi Kuçi Çameria Karjani Kajcani Koçanopuli I Poshtem Karbunara Kushovica Kocka Koça ..
                                     

ⓘ Lista Fshatra në Greqi

 • Kravari Preveza
 • Kanallaqi
 • Koronopulli
 • Kartereza
 • Kurtezi
 • Kuçi Çameria
 • Karjani
 • Kajcani
 • Koçanopuli I Poshtem
 • Karbunara
 • Kushovica
 • Kocka
 • Koçanopuli I Siperm
 • Kastriza
 • Koriqani
 • Koqinishta
 • Karjoti
 • Kukeli
                                     
 • nga Arvanitët siç njihen në Greqi ose Arbëreshët e Greqisë siç njihen në Shqipëri mos i ngatroni me Arbëreshët që jetojn në Itali Nëndialekti arbërisht
 • Mazrek greqisht: Μαζαρακιά Mazarakiá është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Nga veriu Mazreku kufizohet me Skopjonën e Kurtesin, nga jugu me Smogovinën
 • Dramës greqisht: Δράμεση Dhrámesi është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Nga veriu Dramësii kufizohet me Rrëzanjin, nga perëndimi me Peshtanin e Salicën
 • Πέρδικα Pérdhika është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Përpara vitit 1927, fshati është njohur me emrin e vjetër në formën greke Αρπίτσα Arpítsa.
 • Γεροπλάτανος Yeroplátanos është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Përpara vitit 1955, fshati është njohur me emrin e vjetër në formën greke Ντόλιανη Ntóliani
 • greqisht: Ελαία Elaía është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Përpara vitit 1928, fshati është njohur me emrin e vjetër në formën greke Καλπάκι Kalpáki.
 • Φασκομηλιά Faskomiliá është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Përpara vitit 1928, fshati është njohur me emrin e vjetër në formën greke Νέστα Nésta. Nga
 • greqisht: Λάκκα Lákka është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Përpara vitit 1929, fshati është njohur me emrin e vjetër në formën greke Σαλίστα Salísta.
 • Καταβόθρα Katavóthra është fshat në qarkun i Çamërisë, Greqi Përpara vitit 1927, fshati është njohur me emrin e vjetër në formën greke Λιγοράτι Liyoráti
 • Κεφαλάρι Kefalári është një fshat në qarkun e qarkun i Çamërisë, Greqi Përpara vitit 1927, fshati është njohur me emrin e vjetër në formën greke Αρίλλα Arílla
 • qarqe ndahen në 36 nën - njësi të quajtura rrethe të cilat ndahen më tej në 65 bashki dhe 309 komuna. Vetë komunat ndahen në 3020 fshatra Bashkia e Tiranës
 • Beratit. Në përbërjen e Fierit futeshin 2 krahina: rrethi Fier me 71 fshatra 2193 shtëpi dhe 12.760 banorë, krahina e Semanit me 22 fshatra 305 shtëpi