Back

ⓘ Leitmotivi shprehje e perdorur nga profesionistet e artit te letersise dhe muzikes. Per deri sa ne letersi perdoret per te treguar nje motiv percjelles, dominue ..
                                     

ⓘ Leitmotivi

Leitmotivi shprehje e perdorur nga profesionistet e artit te letersise dhe muzikes. Per deri sa ne letersi perdoret per te treguar nje motiv percjelles, dominues apo motiv te cilit shkrimtari i kthehet shpesh gjate gjithe vepres se tij, ndersa ne muzike, kjo shprehje eshte pak sa me e perkufizuar.

                                     
  • telefonik. Shtutgarti - Boksieri Luan Krasniqi mund amerikanin Lance Whitaker Leitmotivi i tij është thenja e Mohammad Ali : Ju nuk mund të goditni çfarë nuk