Back

ⓘ Nëntori. Nentori eshte muaji i njembedhjete ne Kalendarin Gregorian dhe ka 30 dite. Emri nentor eshte perkthim dhe adaptim nga latinishtja per fjalen nente. Nen ..
                                     

ⓘ Nëntori

Nentori eshte muaji i njembedhjete ne Kalendarin Gregorian dhe ka 30 dite. Emri nentor eshte perkthim dhe adaptim nga latinishtja per fjalen "nente". Nentori ishte muaji i nente per romaket e antikitetit, perpara se te shtoheshin muajt janar dhe shkurt.

28 Nentori eshte dita e Pavaresise se Shqiperise.

                                     
  • sistemit socialist. Nëntori revista nr. 12 dhjetor 1985.jpg Nëntori revista e muajit qershor 1981.JPG Nëntori revista nr. 5 e majit 1978.jpg nëntori 6 1981
  • 28 Nëntori ndryshe njihet edhe si Dita e Pavarësisë. Kjo ditë është një ditë e veçantë për shqiptarët në mbarë botën jo vetëm në Shqipëri sepse në këtë
  • Skeda: Nëntori i një Kryeqyteti.JPG Nëntori i një Kryeqyteti roman me autor: Ismail Kadare. Faqet e librit 225. Nëntori i një kryeqyteti u shkrua dhe u
  • Nëntori i dytë është një film shqiptar i prodhuar në Shqipëri në vitin 1982. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Dh. Shuteriqi, K. Blushi, Producent: Shqipëria
  • nëntori 6 1981 numri VI viti XXVIII qershor 1981 Jakup Mato Tipare të reja në lëvrimin e një lloji letrar f 50 nëntori revistë
  • Një natë nëntori është një film shqiptar i vitit 1979. Regjia dhe skenari: Vladimir Kasaj Hysen Bila Sabaudin Borde Demir Hyskja Piro Kita Hasan Mehja
  • 8 Nëntori është shtëpi botuese, themeluar në vitin 1973 në Tiranë, Shqipëri dhe kushtuar kryesisht botimeve politike dhe jo - fiktive. Emri buron nga data
  • 8 nëntori është gazetë, Organ i Partisë së Punës të Shqipërisë. Adresa e Redaksisë: Rruga Sotir Peci Nr. 24 Telefon: 00355 0 4 - 369948 Nr i Llogarisë:
  • komunist detyroi klubin të garonte me emra të ndryshëm si 17 Nëntori Tirana, Puna Tirana dhe 17 Nëntori Në vitin 1991, me ardhjen e demokracisë, KF Tirana rimori
  • 28 nëntori Prishtinë paraqitet gjeneza dhe kronologjia e profesioneve teknike që krijuan bazën për hapjen e Shkollës së Mesme teknike 28 nëntori në