Back

ⓘ Bronx eshte nje lagje e madhe fam-keqe njujorkeze e cila banohet prej shume kombesh, siç jane italianet, irlandezet, zezaket, hispaniket, indianet, kinezet, çif ..
Bronx
                                     

ⓘ Bronx

Bronx eshte nje lagje e madhe fam-keqe njujorkeze e cila banohet prej shume kombesh, siç jane italianet, irlandezet, zezaket, hispaniket, indianet, kinezet, çifutet si dhe shume te tjere.

Eshte kryesisht e njohur per vendee e saja turistike ku gjenet kopshti zoologjik Bronx Zoo, kopshti botanink New York Botanical Garden, City Island, Arthur Avenue lagjja italiane, Riverdale, Pelham Bay Park, Fodham Road, te tjera.

                                     
  • Filmi I teti ne Bronx prodhim i vitit 1970. Regjisor Viktor Gjika Skenari Dritëro Agolli dhe Viktor Gjika Producent Shqipëria e re Muzika Kujtim Laro
  • Bronx Zoo është një kopsht zoologjik me famë botërore dhe gjendet në Nju - Jork. Llogaritet si më i madhi në botë i llojit të tij, ky kopsht ka rreth 4
  • Bronx është film i vitit 1995 me zhanëri aksion - komedi ku luajnë aktorët Jackie Chan, Anita Mui dhe Françoise Yip. Në Hong Kong, Rumble in the Bronx thyen
  • kinematografi, ku mund të përmendim rolin e Arifit në filmin I Teti në bronx Viktor Gjika, 1970 Peliçeli tek Malet me blerim mbuluar Dhimitër
  • Idriz Balani, me aqë dashuri punoi portretin e Profesorit e derdhi në bronx e vendosi mbi shkëmbin e gdhendur, duke krijuar një vepër arti, dhe e shëndroi
  • Island dhe Long Island. Familja gjithashtu mban ndikim në Manhattan, The Bronx Westchester County, New Jersey, California, dhe Florida, dhe kanë lidhje
  • emrin tënd - 1984 Përballimi - 1976 Kamarieri Vitet e para I teti në bronx - Mazllëmi Rrugicat që kërkonin diell I treti - Ilia Tana Ky artikull në
  • Ar është monedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1935, metali bronx Monedhat sipas viteve Monedha nga Banka e Shqipërisë për qëllime numizmatike
  • Ar është monedhë e emetuar nga Banka e Shqipërisë në vitin 1935, metali bronx Monedhat sipas viteve Monedha nga Banka e Shqipërisë për qëllime numizmatike
  • më 11 shkurt 2017. Marrë më shkurt 8, 2017. After facing the Rapids, the Bronx Blues head home to face the Houston Dynamo on September 23 which starts