Back

ⓘ Fixhi ..
                                               

Surjeet Singh

Singh Surjeet eshte nje Fixhi indian i cili ka bere kontribut te çmuar ne zhvillimin e shah ne Fixhi. Ai ishte nje nga lojtaret vendas e pare shah lindur ne Fixhi. Ai ka te çoje gjithashtu leviz per te ruajtur dhe dokument Fixhi kultures indiane dhe historise.