Back

ⓘ 31 Mars. 1519 - Henri II, mbret i Frances 1723 - Frederik V, mbret i Danimarkes 1596 - René Descartes, matematikan dhe filozof francez 1675 - Papa Benedikt XIV ..
                                     

ⓘ 31 Mars

 • 1519 - Henri II, mbret i Frances
 • 1723 - Frederik V, mbret i Danimarkes
 • 1596 - René Descartes, matematikan dhe filozof francez
 • 1675 - Papa Benedikt XIV
 • 1962 - Olli Rehn, politikan finlandez
 • 1935 - Richard Chamberlain, aktor amerikan
 • 1948 - Al Gore, politikan amerikan
                                     

1. Vdekje

 • 1727 - Isaac Newton, fizikant, maematikant dhe astronom anglez.
 • 1621 - Felipe III, mbret i Spanjes
 • 1855 - Charlotte Bronte, letrare britaneze
 • 1993 - Brandon Lee i biri Brus Li-se aktor amerikano-kinez