Back

ⓘ maja e Karanfilit eshte maje malore ne Alpet Shqiptare ne Mal te Zi qe shtrihet ne koorditatat gjeografike: LatLon 42.30000°N 19.50000°E dhe qe ka lartesine mb ..
Maja e Karanfilit
                                     

ⓘ Maja e Karanfilit

maja e Karanfilit eshte maje malore ne Alpet Shqiptare ne Mal te Zi qe shtrihet ne koorditatat gjeografike: Lat/Lon 42.30000°N / 19.50000°E dhe qe ka lartesine mbidetare 2490 m.

                                     
  • Lat lon : 42, 44000 N 19, 81000 E dhe ka lartësia mbidetare 2694 m. Maja e parë nga lartësia e Karanfilit 2, 480 m 8, 136 ft Maja nga veriu. Jezercë në front
  • pran qytetit të Plavës. Lugina e parë quhet Gërbaja Grebaje mbi të cilën ngriten majat impresive malore e Karanfilit Oçnjakut, Forca, Karanfili Ljuljaševića