Back

ⓘ Lista e librave shqip: V. Vjetari Statistikor 1995-2004, INSTAT, nentor, 2006 Vepra komplete ne dhjete vellime, Sabri Hamiti, SH.B. Faik Konica, Prishtine 2002. ..
                                     

ⓘ Lista e librave shqip: V

 • Vjetari Statistikor 1995-2004, INSTAT, nentor, 2006
 • Vepra komplete ne dhjete vellime, Sabri Hamiti, SH.B. Faik Konica, Prishtine 2002.
 • Vite te rinise, Enver Hoxha.
 • Vrasesit e dashurise roman, Ramadan Haziri, bot. shb. "buzuku", Prishtine, 2007
 • Vjetari i Treguesve Sociale, INSTAT, 2005
 • Vargje ne rrjedhen e viteve me autor Engjėll Fino.
 • Vetmia nostalgjike ne poezi, studim-letersi e krahasuar, Luan Topçiu, Omsca-1, Tirane 2005
 • Violeta Manushi, kryezonja e skenes, shkruar nga gazetarja Zenepe Luka, 2007.
 • Vetmia e zerave, roman, shkruar nga Kristaq Turtulli.
 • Vetedija letrare, studime/kritike/ese, Sabri Hamiti, Rilindja, Prishtine 1989.
 • Vaçe Zela.magjia e kenges shqiptare, shkruar nga As. Prof. Nexhat Agolli.
 • Vite te vegjelise, Enver Hoxha.
 • Vjedhja e gjumit mbreteror, Ismail Kadare.
 • Veshtrim mbi situaten e banesave ne Shqiperi, nga Vladimir Misja dhe Alketa Misja
 • Vrojtime artistike, trajtesa, -Nijazi Ramadani,2006
 • Vrasja e indiferences, tregime Ismet Aliu, Rilindja, Prishtine, 1990
 • Variante, studime/kritike/ese, Sabri Hamiti, Rilindja, Prishtine 1974.