Back

ⓘ Lista e librave shqip: H. Historia e nje cope guri shkruar nga Maks Velo, - 2006, Tirane. Hamleti, princi i veshtire Sprove, shkruar nga Ismail Kadare, - 2006, ..
                                     

ⓘ Lista e librave shqip: H

 • Historia e nje cope guri shkruar nga Maks Velo, - 2006, Tirane.
 • Hamleti, princi i veshtire Sprove, shkruar nga Ismail Kadare, - 2006, Tirane.
 • Hyrje ne Indoeuropianistike, shkruar nga Eqrem Çabej.
 • Hysni Muka - Kuvend e pushke, me autoresi Xhemal Aliaj e Bejo Aliaj, - 2006
 • "Humnera 97", shkruar nga Bashkim Fino, - 2007, Tirane.
 • Historia e Himares, shkruar nga Aleko Rapo.
 • Hakmarrja e viktimes Tregime 250 faqe nga Robert Thomanikaj GlobusR Tirane - 2005
 • Himara shkruar nga Kristo Frasheri, - 2005, Tirane.
 • Hani me dy Porta, roman, shkruar nga Kristaq Turtulli
 • Historia e kombit shqiptar shkruar nga studiuesi Danish Bebeziqi
 • Himara ne shekuj, liber i pergatitur nga Akademia e Shkencave e Shqiperise.
 • Hija e Ariut roman, shkruar nga Kristaq Turtulli
                                     
 • Kjo është lista e librave shqip të renditura sipas alfabetit. Arti i atdhedashurisë, esse, Ramadan Haziri, Tiranë, 1999 Diplomacia dhe diplomatët shqiptarë
 • 1988. Fjalor Shqip - Turqisht, përgatitur nga Hysen Voci. Fjalor Shqip - Rusisht, përgatitur nga Mukades Mançe. Fonetika historike e gjuhës shqipe, përgatitur
 • Kjo është lista e librave mbi Ilirët të renditura sipas alfabetit. Ilirët flasin Shqip - Shqiptarët flasin Ilirisht, shkruar nga Preloc Margilaj, Podgoricë
 • Aliaj. Gryka e Drinit, tregime, me autor Abdullah Zeneli, 1990. Gatime me mish dhe peshk shkruar nga Evgjeni Harizi, 2005. Guidë rumanisht - shqip me autorë
 • Ilirët flasin Shqip - Shqiptarët flasin Ilirisht, shkruar nga Preloc Margilaj, Podgoricë, 2001 Ilirët, shkruar nga Neritan Ceka, Tiranë Ikja e shtërgut, shkruar
 • Profesor - Doktor Uran Asllani. Djepvarri im trimja Labëri, vjersha e poema, shkruar nga Lirim Deda Dosja H roman, shkruar nga Ismail Kadare, 1990 Draftimi i Kushtetutës
 • Konica, Prishtinë, - 2004. Shoqëria e të Shtypurit Shkronja Shqip shkruar nga Hysni Myzyri, - 1979, Tiranë. Shokët e Besës, dramë nga Tasim Aliaj, 1981
 • poezi, Sabri Hamiti, SH.B. Faik Konica, Prishtinë, - 1999. Mendimi politik e shoqėror i Rilindjes Kombėtare Shqiptare pėrmbledhje artikujsh nga shtypi
 • mbi drejtimin e mjetit, shkruar nga Ing.Eduard B. Ndreu, 2000, Tiranë. Unaza në kthetra, Ismail Kadare, 2001. Urbanistika ne ekonomine e tregut, eds. Kenneth
 • shkruar nga Hysni Myzyri, - 2004, Tiranë. Parailirët, ilirët, arbërit histori e shkurtër shkruar nga Muzafer Korkuti, - 2003. Pasardhësi, roman shkruar
 • Lista e librave shqip A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V
 • E vërteta mbi Shqiptarët e Maqedonisë dhe shtrembërimet e Enciklopedisë së Shkupit, shkruar nga Kristo Frashëri, Tiranë, 2010 Epiri, pellazgët, etruskët