Back

ⓘ Programi Ekonomik Propagandistik apo PEP -i eshte nje forme e njoftimit dhe afirmimit te prodhimeve te ndryshme, konsumatoreve te mundeshem. Per te arritur afir ..
                                     

ⓘ Programi Ekonomik Propagandistik

Programi Ekonomik Propagandistik apo PEP -i eshte nje forme e njoftimit dhe afirmimit te prodhimeve te ndryshme, konsumatoreve te mundeshem. Per te arritur afirmimin e produktit ne kete forme behen xhirime te filmave te metrazhit shkurt, nganjeher edhe disa sekunda. Natyrisht qe per te arriur efektin e propagandimit nepermjet pamjeve te bukura te xhirruara tentohet qe ne te njejten kohe te njftohet dhe te i´zbukurohet prodhimi konsumatoit te mundeshem.

                                     
  • Piktor dhe, sipas një mendimi të përgjithshëm, ka karakter thjesht propagandistik Burimet e tjera për këtë periudhë, duke qenë nën ndikimin e një tradite