Back

ⓘ Fituesit e Çmimit Nobel 1976 eshte liste ne te cilen jane te radhitur fituesit e Çmimit Nobel per kete vit ne te gjitha lemite ne te cilat dhurohet ky çmim. Gji ..
                                     

ⓘ Fituesit e Çmimit Nobel 1976

Fituesit e Çmimit Nobel 1976 eshte liste ne te cilen jane te radhitur fituesit e Çmimit Nobel per kete vit ne te gjitha lemite ne te cilat dhurohet ky çmim. Gjithashtu jane te radhitur dhe te nominuarit e ketij viti si dhe fakte mbi nomiminmin dhe zgjedhjen e fituesve.

                                     
  • Fituesit e Çmimit Nobel 2009 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky çmim. Gjithashtu
  • Fituesit e Çmimit Nobel 2010 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky çmim. Gjithashtu
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1916 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1942 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1937 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1984 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1983 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1957 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1945 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky
  • Fituesit e Çmimit Nobel 1971 është listë në të cilën janë të radhitur fituesit e Çmimit Nobel për këtë vit në të gjitha lëmitë në të cilat dhurohet ky