Back

ⓘ Fituesit e Çmimit Nobel 1924 eshte liste ne te cilen jane te radhitur fituesit e Çmimit Nobel per kete vit ne te gjitha lemite ne te cilat dhurohet ky çmim. Gji ..
                                     

ⓘ Fituesit e Çmimit Nobel 1924

Fituesit e Çmimit Nobel 1924 eshte liste ne te cilen jane te radhitur fituesit e Çmimit Nobel per kete vit ne te gjitha lemite ne te cilat dhurohet ky çmim. Gjithashtu jane te radhitur dhe te nominuarit e ketij viti si dhe fakte mbi nomiminmin dhe zgjedhjen e fituesve.