Back

ⓘ Xbox 360 eshte sistem lojerash qe prodhohet nga kompania amerikane Microsoft. Xbox 360 doli ne shitje me 22 nentor te vitit2005 ne Ameriken e Veriut si dhe ne t ..
                                     

ⓘ Xbox 360

Xbox 360 eshte sistem lojerash qe prodhohet nga kompania amerikane Microsoft. Xbox 360 doli ne shitje me 22 nentor te vitit2005 ne Ameriken e Veriut si dhe ne territoret e tjera me pas. Deri me daten 30 qershor, Xbox 360 ka shitur me shume se 11.6 milion sisteme.