Back

ⓘ Punëtor shëndetësor. Punetori shendetesor eshte profesionist shendetesor, sipas Ligjit per Shendetesi te, i cili eshte i licencuar per ushtrimin e pavarur te ve ..
                                     

ⓘ Punëtor shëndetësor

Punetori shendetesor eshte profesionist shendetesor, sipas Ligjit per Shendetesi te, i cili eshte i licencuar per ushtrimin e pavarur te veprimtarise shendetesore.

                                     
  • huaj e trafikimit, në pajtim me ligjet përkatëse b. Punëtor shëndetësor profesionist shëndetësor nga neni 86 i Ligjit për Shëndetësi të Kosovës, i cili
  • sëmundje të vijnë dhe të shihet nga infermiere përzgjedhje ose punëtor tjerë shëndetësor Në këto klinika, dëmtim ose sëmundje serioze nuk mund të jenë
  • dhe shëndetësore për popullin e Kosovës. Me gjithsej 9 mjek dhe 40 punëtor shëndetësor që përpiqeshin me rreth 100.000 të sëmur nga malaria, 20.000 të sëmurë
  • im Mühlkreis pranë Voest në Linz. Nga viti 1979 deri 1986 ai ishte një punëtor i kualifikuar në Voest Alpine AG. Në 1982 ai u bë kryetar i rinisë sindikalsite
  • tani si përfaqësuese e vetme e punëtorëve shëndetësor në gjirin e saj i mbledh dhe i organizon 13.427 punëtor FSSHK - ja me një mision të qëndrueshëm synon
  • ndryshme dhe përgjegjësi të ndara në lidhje me qeverisjen lokale. Kujdesi shëndetësor transporti publik dhe institucione të caktuara kulturore administrohen
  • atij derisa kjo u ndryshua nga shteti në kundërshtim me konceptimin punëtor të vete - menaxhimit, por absolutisht parësore për eficensën dhe ekspertizën
  • fisit Parisii vjen nga fjala selltiko - galike parisio që do të thotë punëtor ose artizan Parisi ka shumë pseudonime, por pseudonimi më i famshëm
  • Nacional Teatri i Tetovës me një ekip të përbërë prej 15 aktorë dhe 15 punëtor administrative dhe skenik. Inaugurimi i këtij institucioni u be me premierën