Back

ⓘ Medalja eshte pllakez e rrumbullaket prej metali me ndonje figure a mbishkrim, e cila i jepet dikujt per merita ne lufte, ne pune, ne gara sportive, ne konkurse ..
Medalja
                                     

ⓘ Medalja

Medalja eshte pllakez e rrumbullaket prej metali me ndonje figure a mbishkrim, e cila i jepet dikujt per merita ne lufte, ne pune, ne gara sportive, ne konkurse etj. ose per te kujtuar nje ngjarje te shenuar ; dekorate.

                                     
  • Skeda: Medalja e Mirënjohjes.jpg Medalja e Mirënjohjes është një dekoratë e Republikës së Shqipërisë që e jep Presidenti i Shqipërisë. Deri tani me këtë
  • Medalja Fields është një medalje që jepet në ç do katër vjet në Kongresin ndërkombëtar të matematikanëve ICM nga Unioni ndërkombëtar i matematikanëve
  • Skeda: Medaja e artë e lirisë.jpg Medalja e Artë e Lirisë është dekoratë shtetërore e Kosovës që u jepet qytetarëve të Kosovës dhe të huaj, për kontribut
  • Medalja e Fushatës së Kosovës - Kosovo Campaign Medal  KCM është një mirënjohje ushtarake e Forcave të Armatosura të Shteteve të Bashkuara të përcaktuara
  • Skeda: Medalja ushtarke.jpg Medalja Ushtarake është dekoratë shtetërore e Kosovës që u jepet ushtarakëve të Kosovës e të huaj që kontribuojnë në cilësinë
  • Medalja e Artë e Pavarësisë është dekoratë shtetërore e Kosovës që u jepet qytetarëve të Kosovës dhe të huaj, që kanë kontribuar për Pavarësinë e Kosovës
  • Medalja e Kujtimit mbahet nga njerëzit, formacionet e Ushtrisë Nacionalçlirimtare e tjera, që kanë marrë pjesë në Luftën Nacionalçlirimtare pa ndërprerje
  • Medalja e çlirimit mbahet nga gjithë ata që kanë luftuar me armë në dorë për çlirimin e atdheut dhe të popullit nga pushtuesit e huaj dhe tradhëtarët
  • Medalja e Artë u jepet nxënësve të shkollave të mesme të arsimit të përgjithshëm dhe profesional, studentëve të Universitetit dhe të institucioneve
  • Frashëri Medalja e Artë e Shqiponjës Medalja Për Shërbime Ushtarake Medalja Për Merita të Veçanta Civile Medalja Martir i Demokracisë Medalja Pishtar