Back

ⓘ Kategoria Superiore ..
                                               

Kategoria e Parë 1962–63

Besnik Dizdari: Historia e Kampionateve te Shqiperise – Libri i pare: Vitet 30. Albin, Tirana 1999, ISBN 99927-32-25-3. Giovanni Armillotta: Almanaku i kategorise se dyte 1930/2008-09 dhe i futbollit shqiptar. ARACNE EDITRICE S.r.l., Tirana 2009.

                                               

Kategoria e Superiore 2006/07

Kategoria Superiore eshte kategoria me e larte e futbollit ne Shqiperi. Fituesi i kesaj kategorie shpallet Kampion i shqiperis e per kete sezon u shpall SK Tirana. Fituesi do te garoje ne UEFA Ligen e Kampioneve vitin e ardhshem. Ekipet e zhvendosura tek Kategoria e Pare KF Apolonia KS Luftetari

                                               

Kategoria e Superiore 2007/08

Kategoria Superiore eshte kategoria me e larte e futbollit ne Shqiperi. Fituesi do te garoje ne UEFA Ligen e Kampioneve vitin e ardhshem. Ekipet e zhvendosura tek Kategoria e Pare