Back

ⓘ Wikimedia Commons eshte nje projekt qe ka lindur nga vete projekti Wikimedia. Ne fillim qellimi i ketij projekti ishte bashkimi i materialit te formateve qe kan ..
Wikimedia Commons
                                     

ⓘ Wikimedia Commons

Wikimedia Commons eshte nje projekt qe ka lindur nga vete projekti Wikimedia. Ne fillim qellimi i ketij projekti ishte bashkimi i materialit te formateve qe kane te bejne me fotografi e grafika te ndryshme, qe gjenden te shperndara ne projektin Wikipedia ne gjuhe te ndryshme.

Ky projekt i sherben redaktoreve te enciklopedise Wikipedia nga te gjuha gjuhet, qe te kene te drejte te perdorin materialin e shkarkuar ne kete projekt. Redaktoret mund te bejne menjehere bartjen e materialit te tyre ne kete projekt, nga ku materiali i tyre mund te shperndahet edhe ne projektet e gjuheve te tjera, pa pasur nevoje te shkarkohet nga redaktuesit e tjere. Nje projekt i ngjashem eshte dhe Ourmedia.

                                     
 • Wikiquote, Wikibooks, Wikisource, Wikimedia Commons Wikispecies, Wikinews, Wikiversity, Wikidata, Wikivoyage, Wikimedia Incubator, dhe Meta - Wiki. Gjithashtu
 • FDL. Për media të tjera si foto, video, audio, etj. shiko projektin Wikimedia Commons Projekti u startua më 24 nëntor 2003 paraprakisht tek adresa: www
 • licencë të domenit publik. Kjo është e ngjashme me mënyrën se si Wikimedia Commons siguron ruajtje e skedarëve mediatik dhe qasja në ato skedarë për
 • shumë faqe të internetit, duke përfshirë Wikipedia, Wikifjalori dhe Wikimedia Commons Është e shkruar në gjuhën programuese PHP dhe e ruan përmbajtjen
 • Wiktionary sqt.: Wikifjalor është një projekt i përbashket tek Wikimedia për krijimin e një fjalori të plotë, shumëgjuhësh dhe të lirë për përdorim
 • quajtur Wikimedia Free Textbook Project dhe Wikimedia - Textbooks, është njëra nga projektet motra të Wikipedias dhe pjesë përbërëse e Wikimedia Foundation
 • Katherine Maher është drejtore ekzekutive e Fondacionit Wikimedia WMF një pozicion që u bë i përhershëm më 23 qershor 2016. Ajo më herët ka punuar
 • është një projekt interneti i filluar në vitin 2004, i cili mbahet nga Wikimedia Foundation mbi bazën e një Wiki. Projekti, fillimi i së cilit nuk i shpëtoi
 • Wikimedia Commons Ministerstwo Zdrowia Twitter në polonisht Ministry of Health Poland 2 dhjetor 2020. Marrë më 2 dhjetor 2020. Wikimedia Commons
 • 2003 - Themelohet Wikimedia organizata drejtuese e projekteve të ndryshme, krijuar në përputhje me ligjin e Floridas, ShBA regjistruar në këtë shtet
 • Retrieved 12 March 2021. Linia Czasu song Deezer. Retrieved 12 March 2021. Wikimedia Commons ka materiale multimediale në lidhje me: Rafał Brzozowski
 • 1966 në Huntsville, Alabama është themelues dhe president i fondacionit Wikimedia një organizatë jofitimprurëse e cila përkujdeset për Wikipedinë dhe disa