Back

ⓘ Ardian Jashari eshte themelues dhe partner menaxhues ne kompanine konsulente MDA - Management and Development Associates, e themeluar ne vitin 2001 ne Prishtine ..
                                     

ⓘ Ardian Jashari

Ardian Jashari eshte themelues dhe partner menaxhues ne kompanine konsulente MDA - Management and Development Associates, e themeluar ne vitin 2001 ne Prishtine, Kosove.

Bashkepunetor ne krijimin e programeve trajnuese te menaxhmentit per sektoret private dhe publike te Kosoves, me shume se 2500 perfitues individual gjate 6 viteve te fundit. Trajnimi perbehet nga aftesite e pergjithshme, aftesite funksionale, kompetencat dhe aftesite menaxheriale deri te aftesite udheheqese dhe vlerat.

Ardiani eshte menaxher i projekteve me mbi 10 vite pervoje ne konsulence menaxhmenti dhe trajnime ekzekutive per menaxhment. Ardiani ka pervoje te deshmuar ne menaxhimin e projekteve te kombinuar me edukim te nivelit MBA nga shkolla e menaxhmentit ne Slloveni, IEDC - Bled School of Management, anetar i komitetit drejtues te Odes Ekonomike Amerikane te Kosoves dhe eshte certifikuar nga Organizata Evropiane e Kualitetit me titullin Menaxher i sistemeve te kualitetit.

Ardiani sherben si konsulent ne projekte te ndryshme ne fushen e financave publike, qeverisjes lokale dhe zhvillimit te ndermarrjeve te vogla dhe te mesme. Ne te kaluaren, Ardiani ofroi sherbime te konsulences ne biznes per ndermarrje te vogla dhe te mesme ne Kosove duke perfshire shkruarjen e biznes planeve dhe planeve te marketingut per bizneset e vogla, pergatitjen e propozimeve per kreditim per ndermarrjet e vogla dhe te mesme, pergatitjen e projekt propozimeve dhe kerkesave per donacione per OJQte lokale.

                                     
  • Hamdi Syla Avdi Syla Arsim Zejnullahu Avdyl Salihu Artan Bellopoja Blerim Pacolli Jeton Mexhuani Valon Dragusha Ardian Sadiku Veton Asllani Besim Jashari
  • Meta, Altin Satka, Ardian Zhenga, Alban Tafaj, Andon Nikolla, Fabian Ziu, Edmond Dosti, Nikolin Coclli, Dritan Hoxha, Gert Jashari Erjon Kasmi, Amarildo
  • Riza, Artan Sako, Fatos Daja, Ardian Ruci, Fatbardh Ismaili, Fatjon Kepi, Shkelqim Lekbello, Renis Hyka, Artan Luzi, Ardian Mema. Trainer: Shyqyri Rreli
  • krye, u stërvitën ushtarakisht për rezistendcë të armatosur guerile. Adem Jashari i pari krijoi grupin e Drenicës dhe në vitin 1992 filloi aksionet e para
  • Prishtinë, por edhe stadiumi i dytë i përdorur është Stadiumi Olimipik Adem Jashari një stadium multi - përdorim në Mitrovicë. Pasi këto dy stadiume nuk i përmbushin