Back

ⓘ Clara Immerwahr. Dr. Clara Immerwahr lindi me 21 qershor 1870 ne Polkendorf prane Breslau dhe vdiq me 2 maj 1915 ne Berlin-Dahlem nga suicidi. Ishte nje kimiste ..
Clara Immerwahr
                                     

ⓘ Clara Immerwahr

Dr. Clara Immerwahr lindi me 21 qershor 1870 ne Polkendorf prane Breslau dhe vdiq me 2 maj 1915 ne Berlin-Dahlem nga suicidi. Ishte nje kimiste gjermane. Ishte femra e pare gjermane qe mori titullin doktor dhe luftonte per te drejtat e grave.

                                     
  • Gazetë për kimi analitike Charles Goodyear, 1800 1869, Plastika, Kauçuku Clara Immerwahr 1870 1915, gruaja e dytë në Gjermani me titullin Dr. për Kimi, Bashkëshorte