Back

ⓘ Udhëheqës të shteteve në vitin 1713. Konfederata Ashanti - Osei Kofi Tutu I, Asantehene 1701-1717 Kongo - João II, Manikongo i Kongos 1693-1717 Nkore - Ntare IV ..
                                     

ⓘ Udhëheqës të shteteve në vitin 1713

 • Konfederata Ashanti - Osei Kofi Tutu I, Asantehene 1701-1717
 • Kongo - João II, Manikongo i Kongos 1693-1717
 • Nkore - Ntare IV Omugabe i Nkoles, c.1699-c.1727
                                     

1. Evrope

 • Danimarka - Frederick IV, Mbret i Danimarkes 1699-1730
 • Monark - Charles XII, Mbret i Suedise 1697-1718
 • Franca - Louis XIV, Mbret iFrances 1643-1715
 • Suedia -
 • Spanja - Philip V, Mbret i Spanjes 1700-1724, 1724-1746
 • Rusia - Peter I, Car i Rusise 1682-1725
 • Prusia - Frederick I, Mbret i Prusise 1701-1713
 • Holanda - Grand Pensionary Anthonie Heinsius i Holandes 1689-1720
 • Provincat e Bashkuara
 • Shtetet e Frieslandit, Groningen, Guelders, Holanda, Overijssel, Utrecht, Zeeland 1581-1795
                                     
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1711 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1712 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1710 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1708 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1709 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1707 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1706 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1705 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata
 • Udhëheqës të shteteve në vitin 1704 janë të radhitur sipas kontinenteve dhe pastaj në kontinente janë të radhitura shtetet sipas shronjës. Konfederata