Back

ⓘ Sony ..
                                               

Bright Eyes (grup muzikor)

Bright Eyes eshte nje grup muzikor "indie folk" amerikan i formuar nga kengetari-kompozitori dhe kitaristi Conor Oberst. Ne kete grup bejne pjese Obersti, multi-instrumentalisti dhe producenti Mike Mogis, trompetisti dhe pianisti Nate Walcott, dhe disa bashkepunues nga skena e muzikes indie ne Omaha. Bright Eyes ka lidhur marreveshje me Saddle Creek Records, nje kompani muzikore ne Nebraske e hapur nga Justin Oberst i vellau i Conor Oberst dhe nje pjestar i grupit Mike Mogis, e cila tani distributohet nga Sony Corporation.

                                               

Ekranet Kristale Likuide

LCD Ekranet kristale likuide Shkrutesa per liquid crystal display, nje lloj ekrani qe perdoret ne ore digjitale dhe ne shume kompjutere portative. LCD paraqet perdorimin e dy fletave te polarizuara me material te lenget ne mes tyre. Nje rryme elektrike kalon permes lengut duke i vendosur kristalet ne vije te drejte keshtu qe drita nuk mund te depertoje permes tyre. Secili Kristal, eshte si nje grile, apo te themi ndryshe bllokon kalimin e drites pertej.Figura e LCD-se njengjyreshe zakonisht paraqitet si e kalter apo e hirte e mbyllur ne krye te sfondit me ngjyre te hirte ne te bardhe. Ngjy ...