Back

ⓘ Aventurat e Julit eshte nje emision udhetimi me shqiptarin Julian Lala ne kanalin e tij ne YouTube”. Ai ka nje pasion te jashtezakonshem per udhetimin, saqe ka ..
                                     

ⓘ Aventurat e Julit

Aventurat e Julit eshte nje emision udhetimi me shqiptarin Julian Lala ne kanalin e tij ne" YouTube”. Ai ka nje pasion te jashtezakonshem per udhetimin, saqe ka shetitur ne Shqiperi dhe neper bote me shpenzime fare te vogla.

                                     
  • afresket e Stanze Vaticane dhe rindërtimin e Bazilikës së Shën Pjetrit. Pasuesit e Julit e vazhduan veprën e tij, duke përfituar gjithashtu nga Raffaello - ja